Home » Nieuws » Biljartschool.nl en Bellevue'66 werken samen

Biljartschool.nl en Bellevue'66 werken samen

Gepubliceerd op 3 december 2017 om 18:17

Voorwedstrijd wordt in goede banen geleid

Op 4 en 5 november 2017 tijdens districtsfinale libre 2e klasse welke door ons is georganiseerd wordt bij biljartclub Bellevue'66 de vraag neergelegd door Biljartschool.nl of wij ook een aantal tellers/schrijvers kunnen leveren om de voorwedstrijd bandstoten 3e klasse die door de Biljartschool.nl wordt georganiseerd voldoende bemand te krijgen om deze wedstrijd in goede banen te kunnen leiden.
Op 1 december j.l. heb ik, Carlo het volgende kunnen mailen naar Biljartschool.nl;

Zoals afgesproken een overzicht van Bellevue'66 clubleden die bereid zijn gevonden om bij jullie in januari 2018 ondersteuning te verlenen tijdens de voorwedstrijd 3e klasse bandstoten.
In bijgevoegd document een overzicht met benodigde informatie.
Hopend jullie op deze wijze te ondersteunen verblijf ik. 

Met vriendelijke groeten,
Carlo Karsten
voorzitter/wedstrijdleider
www.biljartclubbellevue66.nl

Wij zijn als bestuur van biljartclub Bellevue'66 enorm trots op onze kleine biljartclub met leden die bereid zijn om namens Bellevue'66 deze voorwedstrijd te willen ondersteunen. 
De vraag van 4&5 november j.l. komt voort uit het feit dat het district heeft gevraagd of biljartclub Trianta of - Bellevue'66 deze voorwedstrijd wil organiseren? Dit blijkt niet mogelijk daar simpelweg de biljartagenda in onze accommodatie geen ruimte geeft.
Compliment aan Biljartschool.nl daar deze vereniging de organisatie van deze voorwedstrijd op zich wil nemen met het verzoek of wij eventueel steun kunnen leveren? Zo geschiede en komt er een unieke samenwerking tot stand.
Wij hopen op een mooie voorwedstrijd en wensen de deelnemers veel succes.
Tot 25 en 29 januari 2018.

 

Carlo Karsten