Van de redactie


Biljartcentrum opent deuren tijdens NOC/NSF Nationale Sportweek

Gepubliceerd op 9 september 2022 om 15:52

SBA neemt deel aan de Nationale Sportweek en opent de deuren van het Biljartcentrum Vredeveld op vrijdag 23 september 2022

Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de biljartsport, doet SBA mee aan de Nationale Sportweek van het NOC/NSF. 

Promofilmpje 1 & 2: https://we.tl/t-GxS8ObksXR

Ook leden van Trianta mogen op deze dag aanwezig zijn om aan de bezoekers uit te leggen wat de biljartsport met je doet, waarom je biljart en wellicht kan je ze de eerste beginselen uitleggen.

De zaal is op vrijdag 23 september open van 11:00 - 16:00 uur. 

Wil je ook helpen bij deze leuke open dag?

Neem dan je keu mee en meldt je dan aan bij info@trianta-assen.nl

 


 

  Dit jaar 2022 bestaat Bellevue'66
56 jaar
Deze mooie club is opgericht op 7 maart 1966
Hoe was het weer toen en nu?

 

Het weer op 7 maart 1966;

De temperatuur vandaag (maandag) lag tussen 4,6 °C en 8,2 °C en was gemiddeld 7,0 °C. Het was vrijwel geheel bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen.

 

HET WEER OP 7 MAART 2023;

Vanmorgen (dinsdag) begint het opnieuw lichtjes te regenen. Aan de voorzijde van deze storing stroomt nog relatief zachte lucht naar Vlaanderen. Maar wanneer de wind in de loop van de dag naar het noorden draait wordt het kouder en gaat de regen over in smeltende sneeuw.

De dagtemperaturen stijgen tot +3 graden. Er waait een gure zuidwestenwind, later noordwest. De zon komt er nauwelijks aan te pas.