Home » Nieuws

Van de redactie

 

 

Dit wil je niet missen

Sectie snooker heeft een nieuw bestuur 

Lees snel een primeur voor Noord Nederland georganiseerd door biljartvereniging Het Achterdeel.

Ton zorgt ervoor tijdens voorwedstrijd libre 2e klasse dat de bal weer schoon is voor een volgende serie 

Nu biljarten we aan de Bremstraat in Assen.
Als je durft mag je lid worden.
www.biljartclubbellevue66.nl

Biljartschool.nl en Bellevue'66 werken samen

Voorwedstrijd wordt in goede banen geleid

Op 4 en 5 november 2017 tijdens districtsfinale libre 2e klasse welke door ons is georganiseerd wordt bij biljartclub Bellevue'66 de vraag neergelegd door Biljartschool.nl of wij ook een aantal tellers/schrijvers kunnen leveren om de voorwedstrijd bandstoten 3e klasse die door de Biljartschool.nl wordt georganiseerd voldoende bemand te krijgen om deze wedstrijd in goede banen te kunnen leiden.
Op 1 december j.l. heb ik, Carlo het volgende kunnen mailen naar Biljartschool.nl;

Zoals afgesproken een overzicht van Bellevue'66 clubleden die bereid zijn gevonden om bij jullie in januari 2018 ondersteuning te verlenen tijdens de voorwedstrijd 3e klasse bandstoten.
In bijgevoegd document een overzicht met benodigde informatie.
Hopend jullie op deze wijze te ondersteunen verblijf ik. 

Met vriendelijke groeten,
Carlo Karsten
voorzitter/wedstrijdleider
www.biljartclubbellevue66.nl

Wij zijn als bestuur van biljartclub Bellevue'66 enorm trots op onze kleine biljartclub met leden die bereid zijn om namens Bellevue'66 deze voorwedstrijd te willen ondersteunen. 
De vraag van 4&5 november j.l. komt voort uit het feit dat het district heeft gevraagd of biljartclub Trianta of - Bellevue'66 deze voorwedstrijd wil organiseren? Dit blijkt niet mogelijk daar simpelweg de biljartagenda in onze accommodatie geen ruimte geeft.
Compliment aan Biljartschool.nl daar deze vereniging de organisatie van deze voorwedstrijd op zich wil nemen met het verzoek of wij eventueel steun kunnen leveren? Zo geschiede en komt er een unieke samenwerking tot stand.
Wij hopen op een mooie voorwedstrijd en wensen de deelnemers veel succes.
Tot 25 en 29 januari 2018.

 

Carlo Karsten

Lees meer »

 

  Dit jaar 2019 bestaat Bellevue'66
53 jaar
Deze mooie club is opgericht op 7 maart 1966
Hoe was het weer toen en nu?

 

Het weer op 7 maart 1966;

De temperatuur lag tussen 4,6 °C en 8,2 °C en was gemiddeld 7,0 °C. Het was vrijwel geheel bewolkt. De gemiddelde windsnelheid was 2 Bft (zwakke wind) en kwam overheersend uit het zuid-westen.


Het weer op 7 maart 2019;

Waarschuwing voor zware windstoten van 90 km/uur

Aangemaakt: 07 Mar 2019, 06:10 uur

Vanochtend zijn er veel buien en kunnen vooral in Limburg zware windstoten voorkomen. Daarvoor is een waarschuwing van kracht. Vanmiddag is het minder buiig met ook wat zonnige momenten. In de kustprovincies gaat het harder waaien en kunnen de windstoten later in de middag en vanavond een snelheid van 90 km/uur bereiken. Aan de noordwestkust is het stormachtig en kan de wind pieken naar 100 km/uur.

Vandaag is het opnieuw een onstuimige dag met in de ochtend op veel plaatsen regen. Er steekt een (vrij) krachtige wind op en in de kustgebieden gaat het krachtig tot hard waaien. Vooral in het zuiden van Limburg is kans op tijdelijke zware windstoten van 80 km/uur.

In de loop van de middag gaat het in het noorden en westen nog harder waaien. Aan de noordwestkust waait hard tot stormachtig (7-8 Bft). In de kustprovincies kunnen zware windstoten voorkomen van 80-90 km/uur. Ook landinwaarts zijn enkele zware windstoten van 75 km/uur niet uitgesloten. Kortstondig kan de wind aan de kust stormkracht bereiken (9 Bft) en dan kan de wind pieken naar 100 km/uur. Tot een officiële storm komt het niet, daarvoor moet de windkracht gemiddeld over een uur 9 Bft zijn. In het hele land is kans op een paar buien, maar vooral in het midden en zuiden zijn er ook droge perioden met zon.

Ook vanavond is het onstuimig met buien en in de kustprovincies kans op zware windstoten. In de nacht naar vrijdag zullen de zware windstoten verdwijnen. In het noordelijk kustgebied houden ze het langst aan. Vrijdagochtend neemt de wind verder in kracht af en vallen lokaal nog enkele buien. In de middag is het droog en zijn er zonnige perioden.

Carlo Karsten